Assortiment Visspecialiteiten

———————

De vis die u bij ons koopt is echt verser dan vers. En zoveel mogelijk duurzaam. Zo kiezen wij altijd voor vissen met het MSC-certificaat, we zijn ASC-gecertificeerd en en de paling komt van kwekers aangesloten bij het Duurzaam Paling Fonds.

 

Gebakken Vis

———————

 

Onze gebakken vis is lekker krokant en niet te vet. Een lekkerbek met of zonder saus, een bakje gamba's, een portie inktvisringen of een gebakken bokking... We hebben een breed assortiment gebakken vis. Heerlijk om zo op te eten en voor veel klanten een wekelijks vaste prik voor bij de maaltijd thuis. Hieronder een overzicht:

 

Lekkerbekjes (kabeljauw en heekfilets), kibbeling (Pollack en kabeljauw, MSC duurzaam gevangen) schol en scholfilets, schol- en kabeljauwkrullen, gamba's, mosselen,  kabeljauwhaas (MSC, duurzaam gevangen), torpedogarnalen (lekker met Piri Piri saus), inktvis, visfriet, viskoek, Bretonse viskoek, Gentse visburgers, Krab Claws (Muslitos), loempia garnalen en spiering.

 

Daarbij heeft u keuze uit een diverse lekkere sauzen: Remouladesaus, Whiskysaus, Knoflooksaus en Piri Piri saus.

 

En we hebben ook nog Calzone broodjes met gebakken gamba's of vis met groentes en saus en natuurlijk de wereldberoemde Holtkamp Hollandse garnalen croquetten!

 

Verse Vis

———————

 

Iedere dag hebben wij aanvoer van verse vis rechtstreeks vanaf diverse afslagen. Zo bent u verzekerd van de meest verse vis zo van het schip.

 

Scholfilet (Noordzee), forel en rode forel en rode forelfilet*, zalmfilet*, zalmmoten*, tonijnhaas (Sashimi kwaliteit, Indonesië), Hollandse kabeljauwfilets (MSC duurzaam gevangen, Noordzee), kabeljauwfilets  (MSC duurzame visserij, Atlantische oceaan), verse mosselen (duurzame visserij, Zeeland), Zeeuwse oesters (Zeeland), 
Spéciale Geay (Marennes-Oléron), gamba's (Bangladesh), zeewolffilets (Noordzee), zeeduivel en zeeduivelfilets (Noordzee) en verse schol (Noordzee). Schol diepvries (Noordzee), zeeverse sliptongen en tong (Noordzee), dorade en doradefilets**, zeebaars en zeebaarsfilet**, schelvisfilets (Noordzee), filets en moten van wilde Alaskazalm (duurzame visserij), verse zeekraal (Zeeland), coquilles (duurzame visserij, Japan), vongole (Italië), Japanse zeewiersalade (Wakame), verse makreel (Noordzee), tilapiafilets*** en heilbotfilets (Noordzee).

 

* Aquacultuur Noorwegen

** Aquacuuluur Griekenland

*** Aquacuultuur China

Haring

———————

 

Een heerlijke Hollandse traktatie die altijd naar meer smaakt. Vers gesneden in onze haringbar.

 

Wij hebben ook heerlijke schotels met vers gesneden haring. Perfect voor elk gezellig samenzijn met vrienden of familie. Schotels vanaf 8 stuks. Op een haringschotel passen maximaal 20 haringen. Wilt u grotere aantallen? Belt u dan 020 4196627 en bestel meer schalen.

Lunchmenu's

———————

 

Een keer wat anders voor de lunch en nog gezond ook?
We hebben een zeer ruime keus. Bijvoorbeeld het Menu Noordzee, panini’s met zalm of tonijn of gegrilde tonijn met Japanse saus en zeewier.

Neem plaats aan een van onze tafeltjes en laat u ons een heerlijk lunchmenu voorschotelen. Stuk voor stuk bereid met verse en pure ingrediënten en pas gemaakt als u bestelt.

 

 

Assortiment Specials

———————

De vis die u bij ons koopt is echt verser dan vers. En zoveel mogelijk duurzaam. Zo kiezen wij altijd voor vissen met het MSC-certificaat, we zijn ASC-gecertificeerd en en de paling komt van kwekers aangesloten bij het Duurzaam Paling Fonds.

 

Fantastische visschotels, hapjes en gourmet

———————

 

Schotels voor elk feest, klein en groot. Zalmsalade, hors-d’oeuvres, gourmetschotels, visspiesen, schalen met haring en heilbotfilet. Zalmbonbons, Portugese ansjovisfilets en andere lekkere hapjes. Fantastisch om te zien en fantastisch om te serveren.

 

Vraag naar onze prijzen voor visschotels.

 

Japans

———————

 

Verwen u zelf met onze Sashimischotel. Of met onze onovertroffen gegrilde tonijnbiefstuk, gegrilde zalm en verse sashimitonijnfilet en sashimizalmfilet.

 

De Wakame salade bereiden we zelf met verse zeewier.


Tip: Sushi leveren wij op bestelling. Met natuurlijk alleen de beste vis.

 

 

Schaal- en schelpdieren

———————

 

Verse coquilles, venusschelpen, rivierkreeftjes, krab en king krab, diverse soorten gamba’s, de onovertroffen Hollandse garnalen en roze jumbo garnalen voor feestjes en partijen.

 

Tip: u kunt alle schaal- en schelpdieren bij ons bestellen, zoals kokkels en palourdes.

 

Homarium. Uniek!

———————

 

Kristaloesters zijn de mooiste oesters die er zijn en perfect voor de feestdagen. U vindt ze natuurlijk bij ons. Maar we hebben ook de platte Zeeuwse oesters van 2/0 tot 6/0 en Zeeuwse creuses van 1/0 tot 3/0. Alles echt vers, want wij bewaren ze in een speciaal homarium . Daarin vindt u ook verse vongoles, diverse soorten oesters en kreeft. En natuurlijk koopt u bij ons altijd verse mosselen.

Gerookte vis

———————

 

Gerookte forelfilet, heilbot, makreel, makreelfilet en palingfilet. Voor liefhebbers en fijnproevers.

 

Gevulde vissoepen

———————

 

Bouillabaisse is de beroemde soep uit Marseille. Wij maken hem net zo lekker. Onze Bretonse vissoep is rijk gevuld en romig. Heerlijk als tussendoortje of als maaltijdsoep. De velouté de poisson is mooi glad met een zachte vissmaak. Onze kreeftensoep krijgt een scheutje cognac voor de echte Franse smaak. Wij maken alle soepen zelf. U kunt ze kopen in een verpakking van 0,5 en 1 liter.

Kant en klare gerechten

———————

 

Natuurlijk serveren we paella, maar ook tongrolletjes met garnalensaus, diverse zalmgerechten, een heerlijke Yambalaya (met rijst) en nog veel meer.

 

Belegde broodjes

———————

 

De heerlijkste broodjes met verse haring, zalm, garnalen, krab, paling, makreel, noem maar op. Natuurlijk ook alle salades.

Onze specialiteiten: Pistolet met Mediterrane makreelpaté en de garnalencroquet van Holtkamp.

BBQ

———————

 

Natuurlijk leveren wij visspiezen. En de forel, zeebaars en dorade zijn BBQ-klaar gemarineerd en gevuld met lekkere groentes. Mooie verse vis, kort grillen en smullen maar.

 

Diepvries

———————

 

Vrijwel alle vis kunt u bij ons ook uit de diepvries kopen en thuis bewaren. Gamba’s (ook de grote Black Tiger gamba’s), inktvisringetjes, sardines, zwaardvis, fruit de mer, steurgarnalen, coquilles, noemt u maar op. Ze gaan vers de vriezer in en komen er vers weer uit. Vraag ernaar in de winkel of bel ons even op 020 4196627 als u iets speciaals zoekt.

Wraps

———————

 

Perfect als lunch of tussendoortje. Wrap van gegrilde tonijn, zalm met roomkaas of met notentapenade, makreel met mango en chutney en Noorse makreel.

 

Ook lekker: wraprondjes, American style met zalm, king krab of makreel.

Openingstijden

Viswinkel Peter Tol

Ma. t/m vr. : 07:30 - 18:00 uur

Zat. : 07:30 - 17:00 uur

 

Speciale dagen:

1ste en 2de Paasdag: Gesloten

1ste en 2de Pinksterdag: Gesloten

Hemelvaartsdag: Gesloten

1ste en 2de kerstdag: Gesloten

 

Contactgegevens

Viswinkel Peter Tol

Oostelijke Handelskade 1041-1045

Amsterdam

Telefoon: 020 4196627

 

E: Info@viswinkelpetertol.nl

W: www.viswinkelpetertol.nl

F: facebook.com/vishandelpetertol

Routebeschrijving

Winkelcentrum Brazilië. 1,5 uur gratis parkeren